recenze

Centipede

Centipede

Kdo by neznal dnes již tak notoricky známého Snake, neboli Hada, který se proslavil zejména na displejích našich mobilů. I na počítačích se objevují různé klony této hry, méně či více podařené. Některé s sebou přinesou něco nového, jiné jen kopírují a ty zbylé už nejspíš patří do herní propasti.
Předpokládám, že pokud jste se rozhodli podívat na tuto recenzi, patříte do širokého klubu fanoušků Snake. Jistě si pamatujete, jak jste s ním ve škole trávili (nebo i ještě trávíte) nudné hodiny, které potom utekly jako voda. Patřili k tomu určitě i boje o předhánění se v nejvyšším skóre, které se někdy zdálo až neuvěřitelné. O co ale půjde zde.

Nyní, již nepůjde jen o nahrávání bodů, nýbrž se budete muset také dostat do dalších a dalších kol, ve kterých musíte "jíst" všelijaké ovoce. Přitom ne každé ovoce vám přidá jenom jeden další článek vašeho později až nekončícího těla. Základní je třešnička, za kterou máte jen jeden kousek těla, pak jablko - to je za dva - a další různé ovocnářské pochoutky. Taky už nebudete ovládat klasického hada ale z počátku malého červíka. O tom zda bude gamesa končit ihned poté, co narazíte do zdi rozhoduje vámi zvolená obtížnost.

Celkově se jedná o hezkou předělávku, která jistě stojí za povšimnutí. Pokud by vás již omrzelo prolézat stále ty samé mapy, máte možnost vytvořit si nějakou vlastní. Tenhle titul totiž obsahuje i editor.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Centipede Centipede Centipede

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce