recenze

Carnegie Mellings

Carnegie Mellings

Pokud vás již omrzelo neustálé střílení do jakýchsi mutantů, či létání v galaxii Pegasus X-350, pak byste se buďto měli odebrat ven, nebo přejít na jiný herní žánr. Tím se pro vás dnes může stát tato logická hra s pěkným krkolomným názvem. Tato gamesa vám pořádně nažhaví vaše mozkové závity, až se vám bude kouřit nejen z uší, ale rovnou z celé hlavy.
Carnegie Mellings je titul, ve kterém budete mít za úkol dostat určitý počet lidí na určité místo a to prostřednictvím jejich vlastní pracovní síly. Takže jaký zde vlastně máte úkol vy? Ono práce je přece jenom spousta druhů a aby tihle človíčci věděli, co mají dělat, aby se dostali na místo určení, musí jim to někdo říkat. Tím velkým šéfem budete samozřejmě vy. Máte zde několik možných úkonů, které lze provádět. Těmi základními jsou kopání ve svislém a vodorovném směru a dále pak pokládání schodiště, jež občas vede skoro do nebe. V každém kole pak máte ještě na výběr i další úkony, které jsou víceméně potřebné k jeho dokončení. Takže to by bylo stručně k principu. Teď ještě důležitá pravidla. Postavičky se vám nesmí dostat až k okraji obrazovky, jinak spadnou a zemřou. Stejný osud je čeká, pokud jim dáte příkaz prokopat se z prvního patra domu do přízemí, pád z takové výšky zkrátka není pro ně. Takže pokud zabijete (věřím že neúmyslně) více postav, než máte napsáno v limitu pro splnění daného levelu, musíte ho znovu opakovat.

Grafika se pohybuje v průměrných mezích, což v praxi znamená, že při pohledu na ni se vám nezatají dech, ale zároveň neoslepnete (pokud vám při hraní nebouchne monitor). A pokud jsem měl tento názor ke grafice, pak mám stejný i ke zvuku, prostě průměr.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Janička1

Janička1 | 20.01.15 v 10:26

být šéfová trochu nazvedne ego

Tarman | 12.11.07 v 22:37

JJ neni nad klasiku, Lemmings je Lemmings

jsmetana | 12.11.07 v 16:20

alias Lumíci.

Moror | 11.11.07 v 19:18

remake wormíků, že?


galerie

Carnegie Mellings Carnegie Mellings Carnegie Mellings