recenze

Cannon Balls

Cannon Balls

Ti z vás, kdo nechtěli být kovbojem, astronautem nebo manželem porno herečky, možná snili o tom, že se stanou piráty a na svých galérách budou neohroženě křižovat mořské hladiny. V dnešní hře si tento sen můžete tak trochu splnit.
Dobře, budu mluvit na rovinu. Tak horké to s pirátstvím v této hře není. Jediným náznakem tohoto „povolání“ jsou dva piráti u kanónu, kolem něhož se točí celá hra. I přesto (nebo možná právě proto?) je Cannon Balls velmi zábavnou arkádovkou, vcelku s originálním nápadem, který tu sice již několikrát byl, ovšem přesto má stále něco do sebe.

Vaším úkolem v této hře je zničení všech koulí, které visí ze stropu úrovně, a to pomocí kanónu, kterým vystřelujete koule. Abyste ovšem koule zničili, musí tato reakce splňovat dvě podmínky, a to: Barva vystřelené koule musí být shodná s barvou koule, kterou chcete zničit. Pokud ne, vystřelená koule se přichytí a vám tak značně ztěží práci. Za druhé, koule musí tvořit řetězec minimálně o třech kusech stejné barvy, čím více, tím samozřejmě lépe. Abyste měli situaci ještě těžší, po určité době začnou koule padat níž a níž, musíte proto postupovat rychle!

Vizuální stránka hry je lehce nadprůměrná, má své vrásky přesto je koukatelná. To samé lze říci i o zvucích, ale musím vytknout absenci doprovodné melodie, která by byla jen ku prospěchu věci. Celkově na mě hra působí velice kladným dojmem a ačkoliv je hra určeno spíše pro ty menší, skvěle jsem se bavil. Asi jsem chtěl být holt pirátem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Cannon Balls Cannon Balls Cannon Balls