recenze

CaiCar Jongg

CaiCar Jongg

Mahjongg s automobily? Populární východní koncept v trochu netradičním balení jistě zaujme mnoho našich čtenářů. Spousta aut nejrůznějších značek čeká na to, až je odvezete z obrovského parkoviště!
Logické hry typu MahJongg jsou u nás velmi dobře známé. Popularitu si získaly hlavně díky jednoduše pochopitelnému principu, který ale dokáže až nečekaně pozlobit a vykouzlit mnoho zábavných chvil. Jeden klasický kousek naleznete třeba zde. Jakékoli inovace mohou princip ještě více oživit a zábavu vylepšit.

Dnešní nápad jistě potěší všechny milovníky čtyřkolových miláčků – je totiž plný osobních automobilů. Ty jsou situovány na jakémsi obrovském a s přibývajícími úrovněmi se zvětšujícím parkovišti. Vzájemně musíte označovat vždy dva stroje stejné barvy a typu. Pak zmizí. Musí však před sebou mít zleva volný prostor. Když si skutečně nevíte rady, lze využít též doplnění dalšího auta (číslice na políčku vždy označuje počet vozů, které můžete ještě vyvolat). Cílem je samozřejmě odstranit všechny automobily z jednotlivých levelů. Těch je spousta o nejrůznějších náročnostech. Vytknout můžu snad jen občasnou nepřehlednost, jinak CaiCar Jongg skvěle baví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

CaiCar Jongg CaiCar Jongg CaiCar Jongg

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce