recenze

Button war 2

Button war 2

Někdy stačí na vytvoření zábavné hry naprosté minimum. Příkladem uvedu například piškvorky, lodě, slovní kopaná a spousty dalších, které ani nemají svůj oficiální název. No jen si vzpomeňte, kolikrát jste učiteli tvrdili, že vaše piškvorkové kolečko je vlastně učitelem požadovaná elipsa…
Button war si skutečně na nic nehraje. Jednoduše se snaží z mála vytvořit něco zábavného a nového. Koneckonců to ale záleží na vás.

Po zvolení obtížnosti se před vámi rozprostře čtverečkované hrací pole, do něhož střídavě vkládáte své červené čtverečky. Za ty pak dostáváte body. Kdo má po vyplnění celého pole více bodů vyhrává. Fígl jak si nahrabat co nejvíc bodů tkví v tom, abyste měli co největší celistvou plochu obsazenou vaši barvou. Musíte tedy i přemýšlet a systematicky klikat na ta správná území. Hraní si můžete i doplnit změnou hrací plochy, což umožňuje více taktizovat. Toť cesta k úspěchu.

Pokud hrajete proti počítači na nejnižší úrovni, moc si neužijete. Mnohem lepší a zábavnější je zde soupeřit proti někomu z masa a kostí nebo alespoň na nějakou těžší obtížnost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Button war 2 Button war 2