recenze

Bubblet

Bubblet

Mít rozvinuté logické myšlení je prima. Ne každému se to poštěstí. Těm, kteří cítí rezervu v této oblasti je určena pohodovka s názvem Bubblet. Toto návykové dílko vás zaručeně chytí a jen tak nepustí...
Systém mizejících kuliček není ve hrách ničím převratným. Prostě a jednoduše - pokud se jich na herní obrazovce objeví vedle sebe více stejných (obvykle 3+), pak zmizí ze scény a hráči naskočí plusové body. Je to takové "pootočené" Tetris, řekl bych možná naivně. Z tohoto soudku je i dnešní kousek s názvem Bubblet.

Asi každý, kdo si v životě alespoň jednou zahrál Tetris (a líbil se mu), bude tuto hru mít také rád. Její princip je velmi jednoduchý - prostě klikáme na kuličky stejné barvy a ony v případě nakumulovaného množství mizí. Pokud zmizí celý sloupec, objeví se z levé strany další. Toto "objevování se" sloupců je v několika různých variantách, což činí hru zajímavější. Našim úkolem je samozřejmě odklidit co nejvíce kuliček za účelem získání co nejvíce bodů. Z mého pohledu však více než body hráče motivuje odstranění všech kuliček ze screenu. Upřímně - dosud se mi to nepodařilo, což mne nutí vydržet u hry co nejdéle.

Jak recenzi uzavřít? I když hra není z nejnovějších (rok 1999), i když se tváří jako shareware (ale hrál jsem ji do aleluja!), i když...i když....závěr je jednoduchý - je to prostě zábavné, hratelné, motivující.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

sońa | 05.11.08 v 15:10

nejde mi stáhnou hra bubblet prosím co mám dělat děkuji

koperk | 24.05.08 v 18:05

poradíte mi co mám dělat? chtěla jsem si stáhnout hru
bublet, ale opakovaně mi dá
na vědomí že to nejde, jak je
možné. Nejde hrát bez stažení-
děkuji

hardy | 12.11.07 v 10:24

prosim vás stahnul jsem si Bubblet a mam vistu nejde mi to spustit poradíte?


galerie

Bubblet Bubblet Bubblet Bubblet Bubblet

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce