recenze

Brainsport PC

Brainsport PC

Složitá bludiště, krabice rozptýleny do všech možných zákoutí a panáček, který si může mozkovnu zavařit, aby je všechny vrátil tam, kam patří. To nemůže být nic jiného, než logická hra čekající na to, až se jí nějací hráči kouknou takříkajíc na zoubek.
Velké množství levelů, z nichž některé jsou jednoduché a jiné až ďábelsky těžké. To jsou prvky typické pro legendárního Sokobana.

Téměř sto úrovní určitě stojí za zkoušku. A způsob, jímž se tam můžete propracovat je stále stejný. Musíte vždy posunout určitý počet krabic, jež se v bludišti vyskytují, na místa k tomu předem určená. Nesmíte však přitom zapomenout, že jakmile se onen lepenkový objekt octne v některém z rohů a není to stanoviště určené k odložení, opakování kola vás nemine. Obvykle k tomu stačí jedna jediná chybička. Nebylo by ani dobré zapomenout heslo, jež následuje pokaždé před zahájením hraní.

Hra je povedeným remakem jedné z klasických záležitostí. Ale zadávání hesla je trochu abnormální a to v tom smyslu, že ne každé písmeno na klávesnici pomocí ní napíšete. To písmeno, které neodpovídá, se dá samozřejmě napsat nějakou jinou klávesou. Je to dost obtěžující chyba, ale naštěstí jediná a dá se s trochou trpělivosti překonat.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Brainsport PC Brainsport PC Brainsport PC