recenze

Boxworld X

Boxworld X

Sokobanismus nevymře. Je hluboce zakořeněn v našich myslích a duších, takže se budou stále znovu a znovu vytvářet hry na stejném logickém principu. Dnešní kousek je lehce nadprůměrný zvláště pak z hlediska počtu levelů – no řekněte, je 51 málo?
Těžká pro mne dnešní recenze jest. Klasický Sokoban je herním motivem, který se po několikáté opravdu těžko recenzuje, neboť vše podstatné o něm již bylo stejně tisíckrát řečeno předtím. Nicméně, dal jsem se na vojnu, musím se bíti.

Dnes pro změnu ovládáme roztomilého dělníka se žlutou pracovní helmičkou, která chrání jeho miniaturní hlavičku s miniaturním mozečkem před eventuálním úderem nějaké té posunované bedny. Tím miniaturním mozečkem jsem myslel fakt, že on opravdu bez nás nic neumí, bez naší pomoci nepohne ani prýnkem od toalety natož bedýnkou na správné místo. Jednotlivé levely jsou šikovně postaveny tak, aby nás už ve třetím přepadla akutní představa odulé obtížnosti, která je svižná a pro mnohé jedince zřejmě i motivační. Osobně jsem si projel na přeskáčku (ono se totiž dá v menu mezi jednotlivými levely přeskakovat) přes 20 levelů a musím říci, že jsem propotil minimálně tři virtuální kapesníky. Co více dodat? 51 levelů je porce „jako kráva“, grafika je akorát a hratelnost je zaručena.

No vida, to nám to pěkně uběhlo. Sokoban je prostě Sokoban. A neříkejte mi, že ta recenze byla o ničem! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Boxworld X Boxworld X Boxworld X Boxworld X Boxworld X

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce