recenze

B'lox Easter Edition

B'lox Easter Edition

Máte chuť řešit nějakou logickou hříčku s dobrou hratelností? Jedna z nelepších her soutěže Retro Remakes, B'lox Easter Edition, stojí za zahrání. Jestli máte pevné nervy určitě si ji zkuste zahrát.
Hra, která vyšla ze soutěže Retro Remakes Easter '07 není jen dalším otravným klonem Sokobanu. Vyznačuje se něčím mnohem víc a to skvělou hratelností.

Není zde žádná postavička nějakého skladníka, který tahá krabice ze strany na stranu. Veškeré ovládání je pomocí myši. Vždy označíte libovolnou kostičku a dáte ji směr. Samozřejmě se zastaví vždy o zeď nebo o jinou kostku na kterou narazí. Nelze proto šíleně klikat kamkoliv chcete, B'lox vyžaduje notnou dávku šedé kůry mozkové a hlavně trpělivosti. Každá kostka má svoji barvu a tak ji musíte umístit na její vlastní pozici. Levelů je opravdu dost a nechybí zde ani editor.

Něco co mě opravdu zarazilo byla hudba. Hudba z pralesa? Tak to sem nepochopil co se tím autor snažil říct, navíc po chvíli hraní začne hodně vadit. B'lox Easter Edition je tedy skvělá hra, která by vám neměla chybět, ohraný princip není na škodu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

B'lox Easter Edition B'lox Easter Edition B'lox Easter Edition

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce