recenze

Blockstep

Blockstep

A máme tady další pokusnou blbinku, naprogramovanou pod záštitou prestižního serveru Experimental Gameplay - a opět jde soutěž, týkající se onoho neblaze zmiňovaného Dance Padu. S čímž se autoři poprali... lehce nadprůměrně.
Ne, nebojte - Dance Pad neDance Pad, autoři benevolentně (a velmi rozumně) ustoupili i klasickým klávesnicím, takže si tuto hru zahrajete i na keyboardu, zejména pak v jeho levé části. Cíl Blockstepu je na papíře opět relativně jednoduchý - je třeba spojovat kostičky stejných barev do skupin, které se navzájem horizontálně či vertikálně dotýkají, a získávat body jejich odpalováním. O mnoho více vám, k tomu neřeknu, Blockstep si prostě budete muset vyzkoušet sami - buď se vám líbit bude, nebo prostě ne, což by nebylo až tak s podivem, protože ovládání je přes relativně jednoduchý koncept značně krkolomné, resp. prstolomné.

Stažení Blockstepu se vyplatí především za předpokladu, že ho u PC nebudete mastit sami, nýbrž s kamarádem / kamarádkou z masa a kostí. V opačném případě nevím nevím...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Blockstep Blockstep