recenze

Blocks of the Undead

Blocks of the Undead

Dnešní gameska by se dala charakterizovat pouhopouhým jedním slovem – relax. Block of the Undead je klasická logická hra z ranku Tetrisů, nicméně s třemi výraznými benefity = grafika + hratelnost + originalita.
Některé hry si musí vydobýt své místo na slunci absolutní originalitou, některé bombastickou grafikou a některé třeba kardinální hratelností. Ani jeden z výše jmenovaných benefitů dnes ve hře Blocks of the Undead sice nenajdeme ve 100% měřítku, ale jako celek tvoří fantastický mix, jehož výsledkem je hráčova pohoda, tichá relaxace a zdravé provětrávání zanesených obvodů. Zcela jednoduše klikáme na similární kostičky se similárními obrázky a snažíme se je dostat k sobě do trojice, neboť jedině takto nám přibude na virtuálním kontě nějaký ten bodík. Stereotypu je zde zabráněno několika specifickými levely, ve kterých záleží nejen na našem pomalém taktickém uvažování, ale také na rychlosti kliku naší myšky. Nu a když nám - při této hře slastí usínajícím hráčům - přelétne přes screen nějaká ta animovaná příšerka nebo strašidýlko za účelem našeho vybuzení, pak celkové hodnocení této vypiplané gamesky nemůže být jiné, nežli navýsost kladné.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

dzt | 29.01.07 v 22:36

eee..no mě ta recenze příde tak jako v pohodě. nebo jako sice nijak výrazná, dobře no ty dva pojmy ale, myslim že sebeméně bystřejším jedincům musí princip hry dojít...tž moje hodonocení na autora příspěvku "??" je: aby ses z toho navýsost nepos*al..noale tak jinak v pohodě hoch

Venal | 24.01.07 v 16:06

Dle me je tohle hra na pohodu, sice zahrat jen jednou a dost, ale jinak fajn!

Marian | 24.01.07 v 09:45

Respektuji tvůj názor, Jakube.

AdaDanjermond | 24.01.07 v 06:28

Ahoj, mas tu noveho rejpala, koukam...

Jakub Vandrovec | 24.01.07 v 00:26

hra z ranku (tedy hodnosti) Tetrisu? co to je za blábol?

kardinální hratelnost?
similární obrázky?

celkové hodnocení této vypiplané recenze nemůže být jiné, než navýsost záporné. :(


galerie

Blocks of the Undead Blocks of the Undead Blocks of the Undead Blocks of the Undead Blocks of the Undead

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce