recenze

Blockman Remix

Blockman Remix

Cesta k cíly může mít mnoho podob. Může na ní stát několik nabouchaných bossů, může být poseta minami a podobnými překážkami, a nebo se jako v Blockman Remix může skládat z několika kostek, které je třeba chytře přesunout, abyste měli volnou cestu.
S mnohými se asi shodnu, když povím, že logickým hrám příliš neholduji. Na druhou stranu si však někdy rád zapřemýšlím nad složitějšími hlavolamy a nebo trochu vybouchnu u zdánlivě neřešitelných případů. Zkrátka vyškrtnout tento herní žánr ze seznamu by nebyl nejlepší nápad a pokud vidíte u označení hry „logická“ a okamžitě zavíráte stránku s recenzí, děláte jen chybu.

Od krátkého ponaučení přejděme k recenzi. Blockman Remix nabízí několik složitých levelů, kde je vaším úkolem vytvořit si cestu k dveřím a následně jimi projít. K tomu, abyste si cestu k dveřím připravili, slouží několik kostek, jenž můžete libovolně přesouvat. Vaše postava se pohybuje do všech směrů, ale může skočit pouze na jednu kostku. To dělá pochopitelně ze hry trochu náročnější dílko. Mimo skládání kostek nesmíte zapomenout ani na klíč, který vám dveře otevře a pokaždé k němu nepovede nejjednodušší cesta.

Díky obtížnosti si hra zaslouží vyšší hodnocení, které na druhou stranu tak vysoké není, neboť ho rázně zhoršuje podprůměrná grafika a hlavně příběh. Ten nemá se samotnou hrou příliš společného, ale při každém spuštění se na něj musíte podívat. Tedy alespoň mně se ho nepodařilo skipnout. Pokud byste tento rébus vyřešili, reagujte komentářem pod recenzí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

zuza | 25.08.05 v 16:58

nic moc kazí oči.


galerie

Blockman Remix Blockman Remix Blockman Remix