recenze

BlockHead

BlockHead

BlockHead je hra, ve které je úkolem přenést různě poházené kameny tak, abyste se mohli dostat do cíle přes nejrůznější propasti, záhyby a samozřejmě i zákruty. To však není zdaleka lehké, obzvlášť když se do hry přidají různé přepínače a spínače.
Ve hře BlockHead se ocitáte v kůži jakési malinkaté žluté kostičky, která se snaží získat celou sadu vzácných drahokamů. Cílem je tedy v každém levelu získat dotyčný drahokam, jež je umístěný vždy na konci každé úrovně. Cesta k němu však není tak jednoduchá, jak by se mohlo na první pohled zdát. Paradox hry je v tom, že když si myslíte, že máte všechny kameny na správném místě - uděláte jeden špatný pohyb a skončíte na samém dnu propasti, ze které již není úniku.

Grafika celé hry dominuje pixelartem. Na výběr dostanete dokonce ze dvou různých schémat - jedno je strohé a druhé barevné. Osobně doporučuji strohé - hra vypadá sice "chudě", ale při složitějších logických problémech to jistě oceníte. Hudební doprovod není žádný. To se ovšem nedá říct o zvucích, které do hry náramně padnou.

Co říci na závěr? Pokud máte rádi hodně náročné logické hry a jestliže chcete zkusit ten pravý oříšek - neváhejte ani vteřinu a BlockHead si stáhněte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

BlockHead BlockHead BlockHead