recenze

Blobs

Blobs

Máte v okolí nějakého génia, který o sobě tvrdí, že dokáže vyřešit jakoukoliv logickou úlohu? Pak tu pro něj máme hru, která mu to může vyvrátit protože, není vůbec snadná. Pokud v okolí však nikdo takový není, můžete zkusit potrápit své mozkové závity i vy.
Dnešní hříčka vyzkouší jak moc vám to myslí. Možná si budete pamatovat na deskovou hru, ve které jste měli za úkol určitým přeskakováním hracích kamenů dosáhnout toho, aby vám zbyl jen jeden.

Nevýhoda stolního provedení byla, že to byla pořád jen jedna deska, na které jste tento problém řešili, takže když už jste nalezli řešení, přišla očekávaná nuda. Počítačová verze má ale tu výhodu, že zde najdete 40 různých levelů, a to s postupnou stoupající obtížností. Takže když se někde zaseknete, můžete tento level přeskočit, ale na druhou stranu vás čeká ještě něco složitějšího. Pokud tuto hru neznáte z originálu seznámím vás s pravidly.

Na začátku hry máte určitou plochu na které jsou buď figurky nebo volná místa. Figurkou můžete přeskočit jinou figurku jako v klasické dámě, ale s tím rozdílem, že můžete přeskakovat ve všech směrech. Celá hra se ovládá myškou, takže je to velmi jednoduché. Co se týče grafiky je docela jednoduchá a roztomilá. Za hrací kameny tu máme žabky nebo aspoň něco, co jako žába tváří a vydává to podobné zvuky. Volné místa jsou označeny modře a neaktivní oblasti šedě.

Zvuků v této hře moc není, ale na druhou stranu to zas tolik nevadí, aspoň máte klid na přemýšlení. Pokud se rádi bavíte u logických her, mohu vám tuto jen doporučit už jen kvůli její malé velikosti a dobré zábavě.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Honza | 22.05.04 v 20:41

Pokud si někdo opravdu chce zkusit jak mu to pálí, jak je pohotovej a jak mu vydrží dlouho nervy, tak ať si zkusí Blobs. Je to jedinečná hra na nervy!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce