recenze

Bitmap Puzzle

Bitmap Puzzle

Her nabízejících skládání puclíků určitého obrázku je hromada. Ať už je na nich slečna nebo Santa a jsou asi tak zábavné jako jejich papírová obdoba a stejně funkční jako toaleťák - na jedno použití. Ale koho by nelákalo vytvořit si puzzle z libovolného obrázku, třeba své fotografie?
Čas od času se objeví kousek, který to umí, leč povětšinou shareware ve stylu zadarmo ani kuře nehrabe, vyzkoušej a kup to. S Bitmap puzzle si lze pohrát neomezeně, a to doslova. Lze vytvořit skládačku z obrázku tradičně ve formátu jpg, ale jak název napovídá i bmp o jakékoli velikosti. Díky tomu si můžete namalovat i puzzle vlastní! Rozklad však probíhá pouze na kostky, jež se mezi sebou prohazují, nikoli klasické puzzle dílky, cosi podobného hře Puzzle Master 2. Není to tedy záležitost mnohahodinového dumání, ale díky vaší volbě obrázku slušně zabaví a lze se k ní kdykoli vrátit. K dispozici je 5 levelů od 9 dílků do 64. Nedoskládanou hru jde uložit, tvůrci nezapomněli ani na možnost vidět obrázek v plné jeho kráse, lze ale jen nakouknout a vrátit se ke hře, nejde skládat podle předlohy.

Hra probíhá v malém okně. Hudba je strašná. Zvuk jsem slyšela jeden. Ani grafické zpracování není nic moc, hra prostě těží ze své funkčnosti, a to je, myslím, v tomto případě víc než dost. Stahujte, protože toto není věc, která se po zahrání maže.

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

72 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Bitmap Puzzle Bitmap Puzzle Bitmap Puzzle Bitmap Puzzle Bitmap Puzzle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce