recenze

Biniax - 2

Biniax - 2

Stejně jako králík zbožňuje mrkev, tak podobně si zamilujete i dnešní hru. Jednoduchý princip a ovládání navozují dojem oddechovky na pět minut. Ovšem již mnohem dříve se na vlastní kůži přesvědčíte, že bez určité dávky rozvahy a pevných nervů průvan ve skóre neuděláte.
Teď už v rámci králičí terminologie stačí udělat jen hop a skok před monitor a začít hrát.

Hrací plocha se rapidně plní různobarevnými kostkami. Jak se z této na první pohled prekérní situace dostat? Každý objekt, který se vás pokouší zahltit, je složen ze dvou částí. Pakliže alespoň jedna z nich má stejné zbarvení jako vy, můžete tento kus sami pohltit a tím zmizí. Potažmo získáte zbarvení oné druhé půlky a už už se musíte porozhlížet po další stejné „kamarádce“. Řetězovou likvidací získáváte body a současně zamezujete konci vaší pouti. Ten nastává v okamžiku, kdy se ocitnete v obležení takového spektra odstínů, z nichž ani jeden nemůžete pohltit. Hra ve dvou je vždy ještě větší zábava, a tak tato možnost nechybí ani zde.

Celkově se jedná o návykovou hru, jež vás znenadání překvapí tím, jak jste najednou v koncích a pohltí vás na dlouho dobu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

houserová milena | 12.10.07 v 13:05

čauky


galerie

Biniax - 2 Biniax - 2 Biniax - 2