recenze

Bikini Blocks

Bikini Blocks

Nesmrtelný Tetris se vrací na naše monitory. S lehce erotickou Bikini Blocks můžete příjemně strávit dlouhou chvíli a uvidíte, že je o co hrát. Obnažené modelky jsou dost velkou motivací, nemyslíte?
Jak jste si určitě všimli, TOP 12 freegame vévodí převážně erotické hry, snad jenom Moorhuhn 3 a Mario jsou čestnou výjimkou. Jejich lákadlo je asi jasné, nahé nebo takřka obnažené ženy si najdou nejednoho příznivce (jak vidno, není jich málo). Dnešní hrou se pokusíme dostat také mezi elitu. Určitě to nebude jednoduché, ale s kvalitou Bikini Blocks by se to podařit mohlo. Nejen podle obrázků jistě tušíte do jaké sféry, krom erotické, patří.

Tato předělávka klasického tetrisu nevsází příliš na originalitu, ale co na tom. Kolik takových už bylo? I tyto „klony“ mají v tvrdém světě freeware šanci. Podívejme například na zmiňované Moorhuhn 3. Probudily styl, o které si nejeden pařan myslel, že jeho oblíbenost kulminovala za dob televizních her (střílení kačen). Ale opak byl pravdou. Stačí když se pár chytrých hlav dá dohromady a dokážou se divy :o). U Bikini Block je to podobné, pouze autor je jiný. Jak jsem říkal, vsází na jistou kartu, ale čas ukáže jak se trefili. Pro zasvěcené asi nemusím vysvětlovat princip tetrisu, ale kvůli ostatním se zmíním. Ve vymezeném poli se postupně snášejí k zemi bloky, které musíte poskládat do řad. Podaří-li se vám to, každá kompletní lajna zmizí. Za to se na vaše konto přičtou body. Jenomže, kdo by hodiny tupě koukal do monitoru jenom kvůli nějakým bodům? Troylus Games to tedy zpestřili. Společně s přičtenými body se vám navíc odkryje část obrázku se sličnou spoře oblečenou modelkou. Podle postupujících kol se zvyšuje i počet řad, které musíte dokončit, abyste se dočkali vytoužené odměny.

V Bikini Blocks se navíc setkáváme s příjemnými novinkami, ulehčující nám hraní. Tou asi největší je přítomnost náhradního kvádru. Nepasuje-li padající tvar přesně kam chcete, můžete ho nahradit jiným, který je v jakési „úschovně“. Další, o poznání menší, novinkou je čára v dolní části hracího pole, pomáhající nám při rychlém posunu tělesa. Bikini Blocks neoplývá originalitou ani skvostnou grafikou (fotky jsou ovšem kvalitní), přesto si ji jistě oblíbíte. Na zpestření dlouhé chvíle je to jistě ideální hra. Navíc díky skvělé hudbě, která je v každém kole jiná, si ani své repro bedny vypínat nemusíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Rammstein | 27.08.06 v 18:02

Kurva jak bych ju š.....! ta je nejhezči.

Rammstein | 27.08.06 v 18:00

V pravoty tři obrazky uplně navrchu, kurva ja jak bych zbalil, krasavice pojd ke mně, lizam tě budeš se mit lip modelko!!!

Speedymara | 14.12.05 v 20:39

Miluji Tě Broničko

Hawi | 18.07.05 v 10:34

WAL MILUJU TE HAWI

Z | 29.08.04 v 14:21

Ja ti dám nahýho chlapa, fuj. To radši pořádně roztažený kundičky. Vylezlí pysky, ...

Candy | 15.04.04 v 08:21

A na nas holky se zase zapomelo. Nahyho chlapa....

Tomáš | 08.12.03 v 12:42

Pohoda

Hastus | 06.12.03 v 22:44

A to je jako všechno? Tak to teda nic moc!

Martin Sotona | 04.12.03 v 17:29

Supéééééééér!!!!!

matej | 02.12.03 v 13:33

velmi dobré


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce