recenze

BigJig

BigJig

Pokud patříte mezi takové hráče, kteří mají opravdu pevnou ruku, silné nervy a hromadu času, pak vám může vyhovovat i tato hra. Jedna z mála opravdu hardcore logických her.
Jedná se totiž o typické puzzle. Na začátku každé hry si můžete nastavit množství dílků, na které bude konečný obraz rozdělen a to od začátečnických 88 až po skutečně drsných 850! v závislosti na tom, jak se cítíte a kolik máte zrovna toho času. Na začátku máte k dispozici 5 obrázků (jelikož je tohle pouze shareware, tak jich víc není - v plné verzi můžete najít dalších 21). Pak už stačí jen vybrat, nastavit další potřebné parametry a skládat. I když hra ze začátku vypadá jako dost nepřehledný mišmaš, časem zjistíte, že se v tom dá orientovat.

Jakmile k sobě správně položíte příslušné dílky, ty poslušně zapadnou a už je od sebe nedáte, což je v takovém chaosu dost dobrá věc (zvláště v začátcích). Jelikož lze takhle posunovat s libovolně velkým kusem obrazu, nemusíte mít obavy, že zabarikádujete nějaké chybějící kousky. Hra bohužel nenabízí žádné přídavné zvuky (ne že bych očekával kvanta wavů, ale nějaká ta poklidná melodia coby podmanivá kulisa by neuškodila). Tak jako tak, každý, kdo má tu trpělivost a zálibu ve skládání čehokoli, má nyní možnost získat další množství zábavy za dobrou cenu.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

bohda | 27.06.07 v 17:38

je to paráda,víc tam toho nemáte?

bohda | 26.06.07 v 08:09

tak to skus, já to zkusím

Hiro | 11.03.05 v 15:00

Skusim


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce