recenze

Big Business

Big Business

Vybudujte to největší impérium, pohlťte konkurenční firmy a vytvořte jeden obří monopol. Pokud ovšem obchodního ducha postrádáte, můžete si být jisti, že se záhy vaše malé hokynářství stane součástí schopnějšího hráče. Toto je svět obchodu, který není pro každého.
V tomto boji proti sobě nastoupí tři obchodníci. Jejich zbraněmi jsou rozrůstající se korporace, které jsou plné nábojů, akcií.

Vše se bude odehrávat na hrací desce, která je složena se spousty očíslovaných políček. Nejprve si musíte vytvořit svůj první podnik. Jeho umístění je dáno místem kolem a taky kartami s čísly. Poté co vaše první stavba stojí, začíná to pravé obchodování. Hra probíhá v jednotlivých kolech, v nichž můžete dělat určité akce. Smíte například koupit akcie nebo rozšířit vaši zónu působení přistavěním nového baráčku. K tomu je ovšem potřeba zásoba karet, které nejsou zadarmo a musíte si je průběžně kupovat. Celá hra je v podstatě honba za co největším ziskem a toho dosáhnete jen v případě, že budete vlastnit co největší počet cenných papírů, budete okupovat nejvíce polí a vaše stavby budou mít více než jedno patro. To vše přináší ekonomickou prosperitu a nemalý peníz na vaše konto.

Není to hra pro každého a její osvojení taky netrvá pár minut. Ale ti z vás, kteří milují hry typu dostihy a sázky nebo Monopoly a třeba jim nevadí, že neustále končí poslední, by tento titul neměli opomenout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Lenka | 08.10.11 v 23:43

Ahoj chci se zeptat kde mám vzít odpad na recyklační papír díky za odpověď.


galerie

Big Business Big Business

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce