recenze

Big Boss

Big Boss

Snili jste někdy o tom, že se stanete šéfem velké společnosti s miliardovými obraty v dolarech každý den? Že budete sedět v polstrovaném křesle a pouze rozhazovat výplaty svým zaměstnancům, kteří všechnu otrockou práci udělají za vás? Pak jste tady dobře.
Jak již bylo řečeno na začátku, jste ředitelem prosperující společnosti a váš úkol v této hře je velice jednoduchý. Po levé ruce máte hromádku bankovek, ze kterých si musíte co nejrychleji nahrabat do ruky dostatečné množství peněz, které následně rozhazujete svým zaměstnancům vyskakujícím z každého koutu vaší kanceláře. Vypadá to snadně, ale má to pár zádrhelů. Tak za prvé, pokud vyplatíte zaměstnance včas, příjdete pouze o tisícikorunu, pokud to nestihnete včas, příjdete o Smetan rovnou deset. Postupem času se zaměstnanci objevují rychleji a také rychlejí mizí, takže se v pokročilé fázi hry pěkně zapotíte.

Co se týče technické stránky, tak ta je čistým průměrem. Provřadým cílem této hry je ale originalita a hratelnost, a za sebe musím říct, že máme před sebou velice vyvedený kousek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

janca | 22.10.06 v 13:04

ja nevim jaK SI JI MOHU ZAHRAT TAK PROTO JSEM DALA 0%


galerie

Big Boss Big Boss Big Boss