recenze

Betonárky 2

Betonárky 2

Zábavná česká desková hra pro dva hráče. Zatímco jeden hráč se snaží králi ovládanému druhým hráče pomocí zdí "zabetonovat cestu", druhý hráč se snaží po maximální možnou dobu vydržet "nezabetonován". Pak si hráči prohodí role a vyhrává ten, kdo zabetonuje krále menším počtem zdí. Hra je pěkně zpracována, zkuste si ji.
Jsem rád, že právě já vám mohu představit hru Betonárky 2. Jedná se totiž o dost zajímavý, zábavný a povedený kousek z dílny českých autorů, takže recenzovat ho, je pro mě celkem čest. Betonárky 2 jsou pokračováním DOSovské hry Betonárky a nutno uznat, že autorům se hra povedla.

Betonárky jsou jakousi deskovou hrou na šachovnicovém poli určenou pro dva hráče. Jeden hráč na ni staví betonové zdi, které může libovolně pokládat na volná pole po hrací ploše, druhý hráč má figurku krále a s ní se snaží uniknout před zabetonováním. A zatímco první hráč se krále snaží zabetonovat (tzn. postavit kolem něj zdi tak, aby už nikam nemohl), hráč ovládající krále se snaží nejdéle, co to půjde, vzdorovat a utíkat protivníkovi. Po skončení hry si hráči prohodí role. Vyhrává ten, kdo zabetonuje krále menším počtem zdí.

U hry potěší příjemné zpracování, pohodlné ovládání, animace na šachovnici, hudba vytvořená speciálně pro tuto hru, zvuky a možnost řady nastavení. Stáhněte si to a hrajte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

PavelH

PavelH | 18.08.16 v 08:12

Zajímavá hra.


galerie

Betonárky 2 Betonárky 2 Betonárky 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce