recenze

Bench Warmer

Bench Warmer

Poskládat jednoduché puzzle a dostat se tak ke skládanému obrazu dnes nikoho příliš nezaujme. Dá se to však jednoduše a účinně vyřešit. Jako skládaný obraz použít krásné slečny. Přesně tak to udělali autoři hry Bench Warmer, kde máte možnost poskládat tři krásné slečny.
Pokud se vám řešení dnešní puzzle zamlouvá, mohu vás předem ujistit, že budete spokojeni. Výsledné obrazy by měly potěšit každého a to i přesto, že máme každý jiný vkus. V případě, že by se našel někdo, kdo doposud výsledný cíl dnešní hry nějak nepobral, naznačil bych to ještě o něco přesněji a to tak, že Bench Warmer nemá příliš společného s hrami typu Schnappi Fan Game - Puzzle. :)

Vysvětlování principu puzzle asi nečekáte, takže si krátce projděme náplň hry. K dispozici jsou tři slečny, které se vám postupně dostávají pod ruce. Každou vždy vidíte ze začátku, jak by měla vypadat a po rozházení všech částí jí přesně tak musíte složit. Možná by to šlo i bez jakékoliv nápovědy, neboť jednotlivé části do sebe krásně zapadají a jejich spojitost přímo buje do očí, ale autoři raději ke každé slečně přidávají i miniportrét, který naleznete po pravé straně obrazovky. Podle něj už bude složení tuplem hračka.

Obyčejná puzzle by měla za cíl složení výsledného obrazu, což platí i u hry dnešní, ale mimo to se hraje i na skóre. Počítá se vám každý tah, který uděláte. Vyšší hodnoty bodů získáte, pokud na jeden tah umístíte dvě části. Skládání navíc doprovází příjemné zvuky, takže by vám to mělo jít krásně od ruky. :) Ze začátku jsem čekal, že posouvání částí bude složitější. Např. principem posouvání bez přeskakování. Tím by hra byla značně náročnější.

Ve výsledku je to bohužel jen puzzle, která propaguje určité výrobky, na kterých se podílely skládané slečny. Od takové hry se příliš čekat nedá, ale věřím tomu, že si je každý rád složíte a budete chvíli obdivovat. :) Vše by se dalo řešit lépe, jak náročnost, tak třeba i množství ošacení na skládaných slečnách, ale to snad až příště. Bench Warmer je jen pro krátkodobé pobavení, po kterém je hra naprosto k ničemu...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

LUKAS | 27.10.05 v 03:19

EROTIKA JE NEJLEPŠI CO EXISTUJE

kolektivka.00007 | 15.09.05 v 13:03

chci film o sexu

zdenda | 23.08.05 v 21:06

erotiku mam rád

15 | 23.05.05 v 19:45

Je tady 7000 nadrženců, který slepě stahujou každou hru kde sou ňáký kočky, nebo sem slepej????

skotnic | 06.04.05 v 18:40

De to

viktor | 18.03.05 v 16:01

Tak to mi pripada hodne slaboucky. By me zajimalo, kdo tomu davate ta vysoka hodnoceni.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce