recenze

Begemed The Dia

Begemed The Dia

Klasika v novém kabátě. Tak takhle bych ve stručnosti charakterizoval dnešní počin, který se na scéně v mnoha podobách již několikrát objevil. Největším trhákem pak bude jednoznačně vizuální stránka, společně se skvělou hratelností.
Logické hry ala Tetris měly vždy svůj zvláštní sexapel, který se i dnes snaží někteří autoři překonat. Nejčastěji tím, že se snaží vytvářet úspěšné variace na věčné téma, který právě Tetris bezpochyby je. Ti šikovnější se pak snaží celý námět patřičně inovovat. Mezi tuto sortu vývojářů patří bezpochyby i Dylan Fortune, autor dnešního kousku.

Ten, stejně jako mnozí další, nesáhli po všedním námětu, ale vydali se trochu jinou cestou, kterou nejlépe vystihují tituly jako Becher Logical nebo Crime Puzzle. Na obrazovce se vám objeví hrací plocha a na ní několik krystalů různých barev. U dvou z nich pak vždy můžete najednou měnit pozici. Když se při takovéto změně střetnou minimálně tři stejné krystaly v řadě, automaticky zmizí a vám se připíšou body. Takto můžete pak pokračovat tak dlouho, dokud se neobjeví další level, nebo dokud se jednoduše neobjeví smutný nápis Game Over.

I když se nejedná o úplně originální námět, musím říci, že se mi Begemed The Dia hrál velice pohodově a dobře. Máte-li tento typ her rádi, pak nevidím jiné volby, než kliknutí na magické tlačítko download! ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Majka | 05.08.06 v 17:59

jde to

Denisa | 24.07.06 v 15:25

Ta hra je hrozná


galerie

Begemed The Dia Begemed The Dia Begemed The Dia Begemed The Dia Begemed The Dia

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce