recenze

Badaboom

Badaboom

Člověk by řekl, že snad ani není možné vymyslet tolik námětů na hry s barevnými míčky. A vida, je to možné. Nyní vám představuji perfektní hříčku plnou barevných kuliček nebo balónků, chcete - li, které jen čekají na to, až je odstřelíte pryč a nahradí je další skupinka.
Mí laskaví čtenáři, tyhle minihry jsou prazvláštní věc, zdá se, že jsou v podstatě nenápadné, až fádní, ale na druhou stranu, když se člověk do jejich hraní položí, zabere mu třeba hodinu, než se odhodlá s danou hrou praštit a jde konečně posekat trávník. Tahle hra je postavená na jednoduchém principu. V šestiúhelníkové nádobě máte kuličky, které vytvářejí různé shluky a vy musíte tyto shluky odstřelit. Jednoduše tím, že na nějakou kuličku ve skupince kliknete myší. Je třeba býti rychlými, neboť se nádoba co chvíli převrátí a seskupení se mění. Nehledě na to, že se sem sypou další kuličky a vy nesmíte dopustit, aby se nádoba zaplnila celá. V tom okamžiku hra končí a vy jste prohráli. Ale vy neprohrajete jen tak, vy se budete snažit :)).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

PavelH

PavelH | 06.05.20 v 09:24

Super hra

bohda | 19.06.08 v 12:51

zajímavá hra,ale hrála jsem hru kde bylo úkolem vyčistit hrací pole a taky se různě točilo s hrací plochou,bylo to zajímavější


galerie

Badaboom Badaboom Badaboom