recenze

B-Jigsaw

B-Jigsaw

Jistě znáte seriál Buffy the Vampire Slayer. Je to příběh vyprávějící o dívce, která byla vyvolena k zabíjení upírů a jiných démonů. Vy si v této hře můžete vyzkoušet, jak rychle jste schopni sestavit její fotografii.
Jde o opravdu jednoduchou, ale na druhou stranu dobře zpracovanou hru. Zkrátka se před vámi objeví rozložené puzzle, můžete si vybrat jestli mají být uspořádány, nebo jen tak poházeny a vy je musíte poskládat v co nejrychlejším čase.

Jaké obrázky vlastně skládáte? Nečekaně to bude obrázek, na kterém je zobrazena ona přemožitelka upírů. Bohužel je zde pouze jeden jediný obrázek a to je opravdu velice málo. I když nutno přiznat, že fotka, kterou kompletujete není k zahození. Na to, aby jste si mohli skládat jakýkoliv obrázek chcete, byste si museli koupit plnou verzi této hry. Podle toho jak moc jste zdatní ve skládání puzzlíků, si můžete vybrat, zda chcete vidět předlohu, anebo rovnou obraz, na který budete puzzle ukládat.

O grafice se zde nedá zrovna mluvit, vzhledem k tomu, že se jedná o puzzle a co se týče zvuku, tak toho se dočkáte pouze při pokládání jednotlivých dílků. Nicméně můžete stále zkoušet zlepšovat svůj čas ve skládání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

B-Jigsaw B-Jigsaw

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce