recenze

Axium Adventures

Axium Adventures

Nudná, neoriginální a vcelku otravná logická hra. O tom, že ne každá logická hra musí mít nutně něco do sebe se můžete přesvědčit v této lehce podprůměrné hře.
Netvrdím, že hra Axium Adventures je nudná a stereotypní blbost, ale když se tak zamyslím nad tím, s čím novým a originálním či jen starým a pouze trochu inovovaným logické hry přicházejí, tak docházím k názoru, že ty v druhé skupině pomalu, ale jistě ztrácejí na zábavnosti a hratelnosti.

Toho jsou si možná částečně vědomi i tvůrci a tak se tento handicap snaží řešit různými způsoby, například vymakanou grafikou, zvuky či složitostí. A zrovna ta poslední z možností postihla i Axium Adventures. Každá z 10 dostupných úrovní totiž představuje velké množství pohybů, které je potřeba provést a nedej bože udělat ke konci chybu. Vše bude ztraceno a vám nezbývá než celou misi zopáknout nebo raději ukončit hru. Z několikerého opakování pak samozřejmě pramení nepozornost, snaha co nejdříve přejít ty dobře známé fáze a tím vznikají další chyby.

Axium Adventures tedy nepřichází s ničím převratným, zase posunujete různé kameny a bedny, zapínáte a vypínáte spínače, zkrátka, pro veterány mezi labyrinty docela zívačka. Grafika je vcelku ucházející v rámci možností a očekávání od obdobné hry, ale zázraky se taky nedějí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce