recenze

Around the World in 80 Days

Around the World in 80 Days

Kdo by si nevzpomínal na sympatického lvíčka Willyho Foga a jeho krásnou Romi. Nyní máte příležitost doprovázet Willyho ( v té lidské podobě) na jeho cestě kolem světa za 80 dní. Přitom mu pomůžete řešit zapeklité úkoly a získávat nejrůznější pomůcky, bez nichž se neobejde.
Nejprve se ocitneme ve staré dobré Anglii, kde všechno začalo a také všechno dobře skončí. Willy se rozhodne odcestovat a připravuje si své věci, bez nichž se nemůže obejít. A tak budete získávat například kompas, jeho hodinky nebo peněženku plnou peněz. Na jeho cestě jej bude doprovázet věrný sluha Barnabáš. A cože je principem hry? Před vámi leží plocha s barevnými kameny, mezi nimiž se nachází nejrůznější počet dílků nějaké věci. Vaším úkolem je sestavovat trojice stejných kamenů přesmýknutím dvou z nich a dostat dílky věci pryč z pole. Toho docílíte jedině tak, že dílky budou klesat a klesat, až padnou na na poslední hranu. V případě problémůl zde máte ještě možnost zachránit level kladívkem. To smíte použít až po dosažení určitého počtu nahraných bodů. Hodí se, když nemůžete zvláště poslední dílek za žádnou cenu dostat pryč a level ukončit. Hra má jednu z nejkrásnějších grafik, propracovaný příběh obohacený o rozhovory našich hrdinů. Budete putovat po mapě. Každá země má svůj motiv a v každé plníte různé úkoly pomocí jednoduchých přesmyček. Navíc vám k tomu bude hrát vhodně zvolená hudba. A tak se může stát, že nebudete chtít odejít dříve, dokud se Willy nevrátí do své rodné země, do Anglie.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 23.02.17 v 16:16

logická hra která prověří paměť postřeh a rychlost

Kbacovcinova | 10.03.09 v 09:27

ahoj


galerie

Around the World in 80 Days Around the World in 80 Days Around the World in 80 Days Around the World in 80 Days Around the World in 80 Days