recenze

Animated Kid's Games

Animated Kid's Games

Dva v jednom že je populární slogan? Tři hry v jednom balíčku, to by bylo lákavé. A teď tu máme pohádkových osm her pro malé a nejmenší i jejich rodiče. Kdo vstoupí, neprohloupí.
Balíček konkrétně obsahuje dvě hry: Animated Words, což je přiřazování anglických slovíček k obrázkům, spíš pro větší děti, angličtináře a Animated Kid's Games, ve které je sedm hříček – pexeso, místo obrázků jsou srandovní animace, šipky – úkolem je trefit se šipkou do příslušné barvy a lze si zvolit i pohyblivou a proměnlivou podložku, dvoje virtuální omalovánky se řvoucími dinosaury a se zvířátky podle abecedy, dál tu máme odpočet před startem rakety pro potrénování čísel, hru na piáno, průchod bludištěm anebo tvorbu vlastního.

Všechny hry jsou ozvučené, pěkně a vtipně animované, se spoustou rozličných možností. Ovládá se myší a zvládne to určitě i ten nejmenší capart. Nenechte se zastrašit tím sharewarem, hraní není časově omezeno a dostupných funkcí je hodně. Vzhledem k tomu, že na poli vzdělávacích her se máloco vyprodukuje "jen tak" a většinou jen na prodej, nabízí tento kousek dost. Rozhodně doporučujeme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Animated Kid's Games Animated Kid's Games Animated Kid's Games Animated Kid's Games

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce