recenze

Angry Drunken Dwarves

Angry Drunken Dwarves

Tetrisoidní chutná záležitost je velmi příjemným kouskem do naší galerie. Pod pláštíkem naštvaných trpasličích ochlastů zcela prozaicky ovládáme padající kameny a skládáme je do úhledných kup. Neváhejte a zapojte se do řad hráčů této hry! Není to žádné ořezávátko…
Dnešní varianta logické hříčky mne na počátku nijak extrémně neoslovila. „Takovýhle peciček je na webu tolik, že se snad ani nemá cenu zabývat. Život je krátký…“, říkal jsem si na počátku, leč nakonec jsem podlehl chtíči mého druhého pařanského já a hru si nainstaloval.

Technicky je tento lehce se vymykající se klon Tetrisu velmi dobře provedený. Kupíme kupičky různobarevných kostiček, které se nám tak nějak hezky číslují. Po notné chvilce jsem alespoň částečně přišel na to, proč tomu tak je – číslice mají velmi důležitou úlohu nejen v oblasti bodové, ale i v oblasti motivační. Jinými slovy prostě musíme levým očkem sledovat očíslované patvary a operativně se rozhodovat, kam příští padající kostičky umístíme tak, abychom získali maximální profit. Trochu vám možná poslední věta bude připadat jako od starého vyžilého ekonoma Klausovy školy, což je de facto pravda, ale neděste se. Zpět ke hře – to, co dělá nakrklé trpasličí ochlasty (= Angry Drunken Dwarves) velmi zajímavou je fakt, že hra má více herních módů než obvyklá konkurence. Arkáda, trpajzlík proti trpajzlíkovi apod.

Asi jsem vám toho moc konkrétního dnes neřekl, ale nevěšte hlavu, je to záměr. Trpaslíci si totiž zaslouží vaši pozornost, takže zkoumejte, zkoumejte a hrajte hrajte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Drizzt | 12.03.06 v 13:10

Neví někdo jak to je s tim posílánim kostek k soupeřovi?


galerie

Angry Drunken Dwarves Angry Drunken Dwarves Angry Drunken Dwarves Angry Drunken Dwarves

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce