recenze

Angela Youngs Dream Adventure

Angela Youngs Dream Adventure

Tohle sice není Alenka v říši divů, nýbrž Angela, ale rozhodně se s ní nebudete nudit. Hrajte si v říši jejích snů, hledejte věci, po nichž touží ona nebo její přátelé, řešte nejrůznější rébusy a sledujte linii příběhu. Kam až dospěje a jak to všechno dopadne?
Předně je důležité si uvědomit, že bez základních znalostí angličtiny si moc nezahrajete, neboť byste museli čekat dlouhou dobu, než se doplní nápověda. Autoři po vás budou vesměs chtít, abyste nalezli nějaký předmět, popřípadě hned skupinu věcí podle slovíčka, popřípadě podle obrázků. V dolní části obrazovky uvidíte vždy seznam a podle něj se musíte při hledání řídit. Jakmile danou věc najede, klikněte na ni a ona bude ze seznamu odstraněna, popřípadě nahrazena jinou. Každý level je v jiném prostředí. Mezi jednotlivými úrovněmi jsou pak vkládány jednoduché rébusy. Například budete muset přeskupit nádobí tak, jak vám to hra určí. Pokud se neobjeví seznam, uvidíte aspoň postavičky s bublinami. V bublině je pak znázorněn předmět, který si přejí. Tohle hledání je podstatně jednodušší. Odpadá překlad a navíc víte přesně, co po vás chtějí. Ve slovním popisku se občas můžete zmýlit. Protože autoři si s vámi pohrají i tak, že do levelu umístí dva druhy dalekohledů. Můžete si zvolit i z časového módu, kde vám poběží čas a vy si užijete trochu adrenalinu, nebo nečasový relaxační režim.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.09.16 v 13:20

tak jo asi to zkusíme a když nebude bavit tak nebude


galerie

Angela Youngs Dream Adventure Angela Youngs Dream Adventure Angela Youngs Dream Adventure Angela Youngs Dream Adventure Angela Youngs Dream Adventure