recenze

Allout

Allout

Kdo by to byl řekl, že zhasnout světlo je takový problém.. Tak by se dala popsat jednou vetičkou hra Allout. O tom, že zhasínání není až tak banální záležitostí se můžete přesvědčit v recenzi.
Allout je ve své podstatě dost podivná hra. Na první pohled to vypadá jako nějaká vědomostní televizní soutěž, ale záhy zjistíte, že vašim úkolem bude „pouze" zhasnout světla na hracím panelu a tím váš úkol končí.

Nelekejte se, nebude to tak primitivní, jak to možná vypadá. Klepnutím na svítící světlo sice něco zhasnete, ale něco zase rozžnete, takže rozhodně nepodléhejte planým nadějím a iluzím, že když vám svítí poslední, máte vyhráno. Naopak, psychicky největší teror právě začíná. Samozřejmě zde platí určité zákonitosti, které světlo rozsvítí které a kolik, takže se nemusíte obávat nějaké neovladatelné anarchie, ovšem i tak vám řeknu, že než zjistíte princip, tak to chvíli potrvá a než jej aplikujete, potrvá to ještě déle a nepochybně spousta hráčů - nerváků po několika zoufalých minutách přepínání odpadne. Ti srdnatější, kteří vytrvají až do konce, budou poté odměněni gratulací. Abych pravdu řekl, tak v porovnání s mírou stresu a přemýšlení je to dost chabá odměna, ale už ten fakt, že to jde, člověka potěší a dodá mu energii do dalšího kola.

A snad pro ty nejotrlejší a nejschopnější z nás, kteří nejen že všechno vyřeší, ale budou se chcít zlepšovat, běží ve hře ještě čas, takže jestli máte zájem, můžete si to zkusit třeba pod 5 minut. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce