recenze

Alexeys Dwice

Alexeys Dwice

Tetris je klasika. A to by jeden nevěřil, že lze z takto provařeného tématu ještě získat něco nového, natož inovativního! A ono to jde! Dnešní logická pecka Alexeys Dwice vás okouzlí nejen grafikou, ale i hratelností. A pokud se přeneseme přes fakt, že to není úplně free, pak je radost dvojitá…
Je známo, že ruští programátoři jsou velmi kvalifikovaní lidé s historickým nadáním pro věc. Dnešní kousek je toho důkazem.

Jak již bylo výše uvedeno, Alexeys Dwice vychází z klasiky nazvané Tetris. Základní rozdíl oproti skládání padajících tvarů je v tom, že nepadají jednotlivě, ale jako monolitický celek. Naším úkolem je během pádu tohoto monolitu nalézt dva shodné tvary a odklikat je, čímž se nám rozpadnou a zmizí. Dodávat, že se tak děje za současného bodového růstu je irelevantní. A navíc – pokud odklikneme dva stejné tvary umístěné na určitém místě v monolitu, pak nám zmizí i další okolní tvary a my si smlsneme na tučném bonusu. Princip bonusů vám nesdělím, neboť byste za prvé přišli o kouzlo hry a za druhé se to dá rychle odpozorovat. Grafika je mňamková, zvukové pozadí příjemné, takže opravdu není co řešit.

I když se často neuchyluji k recenzování shareware her, dnes jsem udělal výjimku. Ve free verzi máme k dispozici několik levelů, které jistojistě zabaví a navíc - Alexeys Dwice mne prostě dostala. Pevně doufám, že dostane i vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Elo | 28.05.06 v 14:13

Supr bomba strela fasa
Tetrisnaci stahujte


galerie

Alexeys Dwice Alexeys Dwice Alexeys Dwice Alexeys Dwice Alexeys Dwice

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce