recenze

Alex the Allegator 2

Alex the Allegator 2

Máte rádi piškvorky? Ne, nebojte, nepůjde o jejich další variaci. Jen mi princip této hry připomněl tuto papírovou legendu. Vše podstatné prozradí naše recenze, já jen dodávám, že pokud vám není tento typ her cizí, tak je stažení příjemnou povinností.
Jedna z mnoha logických her, která však na první pohled vypadá, jako by byla pro malé děti. No, možná to tak i je, ale skutečnost je taková, že i pro starší může být zajímavá. Když člověk opomine ty grafické zvláštnosti, které poletují na úvodní obrazovce a pokud si nebudete zrovna připadat dětinští, když během hry máte na obrazovce pořád dva aligátory, kteří klapou tlamou pokaždé, když získají body, tak máte před sebou zajímavou hru. Účelem je na čtvercovém poli sázet svoji barvu tak, aby bylo dosaženo 4, tvořící čtverec 2x2. Pak zbarvení dotyčných dlaždic zmizí a hra pokračuje. Celé se to opakuje až do situace, než některému z hráčů nezbývá na hracím poli jediný čtverec v jeho barvě. Hru však zpestřuje fakt, že můžete posunovat celými řadami (proto ty šipky). Další zajímavost spočívá v tom, že soupeř, kterému se podaří posunout řady tak, že tím vznikne vaše čtveřice, tak získá body a vy ztrácíte dlaždice. Kromě náhodně se objevujících kamenů, které blokují určité pole, je to vše, ovšem, co byste ještě čekali?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Ivo Ramík | 22.07.02 v 12:01

Aha...sakra. To se nějak přehlídlo. Snad to ale nikoho tolik neurazí. VŠEM SE OMLOUVÁM, ŽE JSEM TUTO HRU OMYLEM ZAŘADIL MEZI AKČNÍ A NE MEZI LOGICKÉ! Myslím ale, že na první pohled už je vidět, že střílečka to asi nebude.

Agile | 21.07.02 v 15:42

Tohle je akce? Kde vidis akcnost?:)


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce