recenze

Alchemists Apprentic

Alchemists Apprentic

Musím říci, že se mnohdy skutečně nestačím divit, jaké tituly se mi dostávají do ruky. Alchemists Apprentic je velmi zajímavou a nebál bych se říci, že i originální logickou hříčkou, která vaše mozkové závity prověří opravdu do posledního detailu.
V sekci logických her nebyly poslední dobou takové přírůstky, které by stály za to doporučit. To se ale mění právě s dnešním kousek. Při pohledu na screenshoty si možná říkáte, že o žádný zázrak asi nepůjde, ale já se vám pokusím na několika následujících řádcích popsat, proč si myslím, že byste tento kousek neměli minout.

Jak již bylo řečeno, jedná se o logickou hru. Zpočátku vidíte prázdnou hrací plochu, na kterou postupně umísťujete symboly různých barev a tvarů. Tato myšlenka možná svádí k tomu, že se jedná o další variaci známého Tetrisu. Nenechte se ale zmýlit, protože váš úkole je úplně jiný. Možná to teď neřeknu úplně přesně, ale alespoň se o to pokusím. Takže, na kurzoru své myši budete mít vždy přilepený již zmíněný symbol. Ten můžete vložit na hrací plochu, ovšem jsou zde jistá pravidla. Spojit lze pouze symbol stejné barvy nebo tvaru ovšem za předpokladu, že se v okolí nenachází nějaký rušivý element. Pokud vkládáte například modré srdce a máte někde vloženo už nějaké srdce nebo objekt modré barvy, pak můžete myslet na úspěch. Ovšem až do chvíle než se podíváte trochu pozorněji. Budou-li se v těsné blízkosti nacházet kupříkladu píky, pak je to lidově řečeno v háji.

Takovýchto úskalí je ale mnohem více a já nevím, jestli jste mě pochopili, co jsem chtěl tímto základem říci, proto vám nemohu nic jiného, než doporučit manuál. Je tam vše vysvětleno opravdu důkladně, a tak se nemusíte vůbec obávat, že byste to nepochopili. Jsou tam i podmínky, kdy bohužel nastane smutný konec. To bude v případě, kdy nebudete mít kde umístit další objekty a budete muset sáhnout po jedové lázni ve džbánku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

assaly

assaly | 28.01.17 v 14:32

vypadá ok


galerie

Alchemists Apprentic Alchemists Apprentic Alchemists Apprentic Alchemists Apprentic Alchemists Apprentic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce