recenze

Advanced Lines 3.0

Advanced Lines 3.0

Výborná hra pro malé i velké, kteří se snaží vyhrát v taktice nad počítačem. Potěší vás jistě originální menu, grafika i hudba. O co půjde? O nic menšího než o zábavu podobnou piškvorkám, jenomže mnohem, mnohem zajímavější a napínavější. Vždyť soupeříte s počítačem.
Mnozí budou překvapeni, jak si dali tvůrci na téhle hříčce záležet. Jak graficky, tak hudebně. Na začátku se náhodně vygeneruje několik legračních postaviček, které máte za úkol seřadit tak, aby bylo co nejvíce postaviček stejné barvy v jedné řadě. Vedle sebe nebo pod sebou. Při každém dalším tahu se počet zvyšuje, takže musíte jednat co možná nejsprávněji, abyste tento počet snížili. Hrozí totiž, že za chvíli nebude pro samé barevné kuličky kam šlápnout. Jestliže se tak stane, hra končí a vy můžete začít úplně znova.

Oceňuji zde velice výběr z pěti zvukových pozadí, dobře provedené efekty a veselý námět. Všimněte si, že pozadí za hrací plochou jako by pluje a vznáší se, takže máte na chvíli pocit, že je ve vzduchoprostoru či snad ve vesmíru. Výborný přírůstek do velké rodiny těchto minihříček.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

PavelH

PavelH | 24.08.16 v 06:20

Super hra.


galerie

Advanced Lines 3.0 Advanced Lines 3.0 Advanced Lines 3.0