recenze

Abstruse Ball

Abstruse Ball

Další z her, která svou podstatou již nějaký ten čas brázdí monitory našich počítačů, je tady k naší potěše a zábavě. Oděna v novém grafickém kabátku, ale výhody týkající se její jednoduchosti, hratelnosti a vůbec obecné známosti mezi masami hráčů ji vlastní, si ponechává.
Hra Abstruse Ball právě začíná a vy se na ni můžete podívat hezky zblízka, než si ji sami stáhnete.

Máte před sebou tmavou plochu, po níž se pohybují barevné míčky, a jeden malý čtvereček, který odpovídá šipce vaší myši. Vaším cílem je odkrýt určité procento hrací plochy a dostat se tak do další úrovně. Tento akt učiníte tak, že vaším libovolně umístěným kurzorem vyšlete jakýsi paprsek horizontálním či vertikálním směrem. Jestliže tento proud světla dorazí bez dotyku s okolními předměty až na kraj obrazovky, odkryje se jistá část obrázku a vy si můžete být jisti získanými body. Důležitý je prvek načasování, neboť každý druh balónku se pohybuje jinou rychlostí. V každém kole máte svůj počet životů a po jeho snížení na nulu se svým konečným výsledkem můžete (nebo také ne) pokochat v on-line tabulce těch nejlepších hráčů.

Jedna z klasických her má další předělávku, která dokáže zabavit a co mě osobně nadchlo nejvíc, je možnost odeslat své skóre.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Abstruse Ball Abstruse Ball Abstruse Ball