recenze

Zoo Tycoon Card Flip

Zoo Tycoon Card Flip

A máme tu další přírůstek mezi hry nesoucí si v názvu slovo Tycoon. Ale nenechte se mást názvem, tohle není žádná strategie. Tohle je malá gameska na způsob známého pexesa. A pokud tento žánr nemáš rád, věz, že tohle je na úrovni…
Asi to už tak bude, asi tu opravdu máme další propagační freewarovku, která má za úkol poukázat na další plnou hru. Jak ti milý čtenáři při pohledu na úvodní perex asi napadlo, tohle dílko dělá reklamu strategii zvané Zoo Tycoon. I když je to strategie, tohle malé dílko se mezi strategie neřadí, ale patří mezi logické. Jedná se totiž o další dílko napodobující staré dobré pexeso. Celkem často se nám tu objevují různá puzzle, pexeso je tedy tak trochu změna, ne? Tak se na tu „změnu“ půjdeme podívat…

Hrál jsi někdy Zoo Tycoon? Já ne. Ale vypadá to tak, jako by se tam kromě „normálních“ zvířat, vyskytovala i taková, jaká bychom v zoo jen těžko hledali. Teď mám na mysli třeba vyhynulá zvířata, jako je například Tyranosaurus Rex nebo Šavlozubý Tygr. Nemám pravdu, hádám dobře? No to je jedno, důležité je, že se taková prapodivná zvířata vyskytují (i) tady. A to se dá považovat za zajímavé zpestření. Kromě žijících a nežijících zvířat se na kartičkách tohoto pexesa objevují i trampové a potápěči, no co? I oni vlastně patří do zoologické zahrady.

Bylo by trapné tu psát pravidla pexesa. Ale nebylo by ke škodě tu zmínit třeba to, že tohle není určeno pro dva hráče. Počty hráčů nejsou řešeny ani tak, že třeba hraješ proti počítači, ani se tu nedá volit počet hráčů. Ale je to řešeno tak, že stejné kartičky hledáš sám a máš na to jednu a půl minuty. A je ti snad jasné, co se stane když to nestihneš, že? No jasně, uhádl jsi to – prohraješ… A ještě něco, čas se nezačíná odpočítávat od okamžiku, kdy klikneš na tlačítko „Play“. Ale od chvíle, kdy otočíš první kartu. A to by se mělo ocenit, protože spousty her na tento způsob tuto nenápadnou chybku mají.

Asi se mi budeš divit, když ti povím, že se toho o tak jednoduché hře více napsat prostě nedá. Snad jen to, že grafika, atmosféra, hudební doprovod a vlastně celé provedení tohoto titulu je na úrovni. Takže by tě to odpočinkové hraní mělo bavit, milý čtenáři. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

viky | 02.03.13 v 17:23

chtěla bych hrát

viky | 02.03.13 v 17:22

líbí se mi hra

peto | 26.11.06 v 13:35

laco


galerie

Zoo Tycoon Card Flip Zoo Tycoon Card Flip Zoo Tycoon Card Flip

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce