recenze

Slot Machine 98

Slot Machine 98

Hrací automaty jsou jistě pro mnoho lidí přitažlivou formou zábavy, takže pokud si je nyní chcete vyzkoušet i v teple domova, račte okusit radosti soupeření s nepřemožitelným strojem!
Hrací automaty jsou jen malou odnoží velkého hazardu, ke kterým patří ruleta, dostihy a podobné záležitosti. I na „gemblu“ se však jistě dá prohrát hodně peněz a proto určitě uvítáte bezpečnější počítačovou verzi. Jednu jsme již na FreeGame měli - Century. Dle počtu downloadů vás vcelku bavila, proto jsem se rozhodl přijít s trochu odlišným strojem na prohrávání.

K dispozici máte jeden hrací automat, překvapí vás však několika drobnostmi. Mezi zbytečné kousky patří hromádka peněz na pravé straně. Musíte z ní totiž sami do bedny házet mince, což je po jedné minci, za použití levého tlačítka, vcelku únavná činnost. Naštěstí lze použít pravé tlačítko, při kterém vhodíte do stroje mincí pět. Vcelku podivně se vám zobrazuje počet vhozených mincí pomocí žlutých diod. Pokud svítí všech deset, máte v automatu maximum peněz a můžete se věnovat otáčení válců. Ty se otáčí pákou na pravé straně. Nechybí zastavování jednotlivých kotoučů.

Seznam výherních kombinací je stále vidět na očích, takže se můžete koukat, jaké bohatství vám právě o jedinou řadu uniklo :). Při dosažení nějaké výherní kombinace se vám vysypou penízky na hromádku, ze které „krmíte“ dál. Pokud se vám podaří dostat tři sedmičky v řadě, dostanete krásnou výhru a navíc se vám aktivuje horní kotouč. Nyní několik následujících minut budete dostávat za každou sedmičku uprostřed losování, ve kterém můžete vyhrát zajímavou částku. Čím blíž středu skončí svítit světlo, tím větší výhra. Jak už to tak u podobné zábavy chodí, nemůžete své finance jakkoli kontrolovat, takže jde vlastně a pouze o náhodu. Naštěstí tvůrci si však byli vědomi, že jejich dílo je hrou počítačovou, takže vám bude chodit přehršel výherních kombinací a budete se vcelku bavit.. dokud nedostanete všechny výherní možnosti.

Nadstandardní výbavou je statistika, ta je opravdu skvělá. Máte totiž přehled o nejvyšších vyhraných částkách, a detailně rozepsáno, jak se k nim přišlo (tedy kolikrát co hráč dostal). Zajímavé. Pokud navštívíte stránky autorů, můžete si také stáhnout některý z 8mi motivů! Pokud potřebujete zabít chvilku času a občas si zahrajete na automatu v hospodě, může vás pobavit.Pro vášnivé gemblery to bude s největší pravděpodobností nuda, jelikož nebudou nic reálného moci prohrát, a pro ostatní? Tak to zkuste, je to přece na počítači!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

PavelH

PavelH | 03.08.16 v 00:26

Aspoň neprohraju penízky.

Zaira | 16.02.07 v 21:39

Ako mam spustit hru?

ladislav | 08.09.06 v 14:06

tak

Petr Dosty | 28.10.05 v 17:17

Po jednom dnu hraní na slot machine se dostanete taky k doktoru Chocholouškovi aniž by Vás to stálo jednu korunu."Vy nás ale zásobujete Freegame.cz"

Pavel Brůha | 29.03.05 v 16:49

je to na extreme kundus

Shea_Ohmsford | 09.07.04 v 17:59

Tak ta hraopravdu nejde prohrat :) Musel sem se snazit nekolikrat a uplne dementne stopovat valce aby se mi nahodou povedlo prohrat. PRotoze pokazde mi neco pryslo. NAhodne uplne nejvyssi vyhra kdyz jsem byl pred krachem atd. Je to volovina. PAc sem si myslel ze to tqk chodi porad a v hospode sem vecer nechal vejplatu :) Na bednach :)

Marek Smekal | 07.03.04 v 18:24

Je to ulne na picu


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce