recenze

Roxie's Math Fish

Roxie's Math Fish

Někdo hledá v kartách zábavu, jiný peníze, další budoucnost. Roxie učí gamblery matematiku! Dětičky zbystřete, hra pro vás přímo určená, zejména pokud válíte v anglině, zato plavete v matice. Kočička Roxie pomůže procvičit sčítání při hraní Go Fish a hře v kostky.
Přesto mluvit o kartách není zcela přesné, ve hře jsou totiž pouze jakési destičky s rovnicemi. Princip Go Fish neboli Běž na ryby asi všichni dobře znáte, jestli ne, tedy cílem je připravit spoluhráče o karty pouhým ptaním se, zda má tu či onu kartu přičemž se můžeme ptát jen na ty karty, které už držíme v ruce. Zároveň nesmíme příliš prozradit jaké karty držíme, nebo nám je soupeř vyfoukne. Za čtyři stejné je bod. Fígl této hry je, že Roxie chce kartu 11 a my máme jen 3+1, 2+0 a 5+6. Počty jednoduché jako facka. Free nenabízí víc, pro těžší kalibr musíte připlatit. Ať vyhrajeme nebo prohrajeme, přichází mezihra ve zcela jiném prostředí – kostky. I tady hraje matematika hlavní roli.

Hra se sice tváří jako freeware, ale vnucuje reklamu jako shareware. Nicméně pěkná grafika, ukecaná kočička, prima sound, dvě hry v jednom. Máte-li chuť na Go Fish trochu jinak, nelze nedoporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Roxie's Math Fish Roxie's Math Fish Roxie's Math Fish