recenze

PokerSlot 2.0

PokerSlot 2.0

Chcete si zahrát netradiční poker? Chcete se u toho doopravdy zabavit a neužít si jenom ten klasický stereotyp, který zažíváte u jiných pokrů? Tak v tom případě doporučuji PokerSlot 2.0. O zábavu a rozmanitost tady máte postaráno.
Spouštím a čekám … kouknu se na obrazovku, pořád čekám. A pak to začne. Vsadím první peníze a hra se začíná. Čekám čím mne hra zaujme a co bude jiné od klasiky. A hele kupodivu nečekám dlouho. Už po druhé sérii karet mi přichází první novinka. Bonus v podobě možnosti pořád znásobovat svůj zisk. Na začátek trefit z čísel 1 a 0 to první. Rychlost mírná, pak trefit 2 a 0 a postupně dál a rychlost se pořád zvětšuje. První plus. Ale tady u toho se to nekončí. Hra nabízí o mnoho víc „miniher“ které zlepšují dojem ze hry. Pravidla u hry jsou klasická a tedy si na ně zvyknete rychle. Vsadit můžete od 1 do 10 $ a výška vkladu má pak vliv na výšku výhry.

Po grafické stránce se hra dá zařadit do střední vrstvy her. Není právě nejlepší, ale ve hře nevadí. Teda alespoň mně. Jediný problém téhle hry je to, že je to pouze demo a po určitém počtu tahů se hra končí a vyzve vás k zaregistrování hry. To není moc milé omezení, ale hra má kvality, takže nad možností registrovat bych pouvažoval…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

ZdenčaZdenča

ZdenčaZdenča | 16.12.15 v 12:12

tohle jsem si ráda rahrála

David | 16.01.08 v 22:54

stredne dobre


galerie

PokerSlot 2.0 PokerSlot 2.0 PokerSlot 2.0

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce