recenze

Nice Shot Solitaire

Nice Shot Solitaire

Karty a hazardní hry obecně v sobě nesou jedno velké riziko a tím je ztráta těžce nabytých peněz nebo třeba vlastního oblečení. V případě her určených pro počítač tento „vedlejší účinek“ odpadá, a tak nikomu není bráněno si tento herní žánr užívat. Jestli se přitom bude svlékat, nebo jinak kompenzovat své neúspěchy, je už jeho věc.
Jak už název napovídá, budete zde hrát hru zvanou solitaire. Jednak musíte poskládat karetní řadu od největší hodnoty po nejmenší s neustálým střídáním barev červené a černé. Pak taky je nutné karty postupně vkládat na sebe podle konkrétního symbolu do horní části obrazovky na přesně určená místa. Pokud se vám nedostává potřebná karta, máte k dispozici balíček s kartami, jež se dá i párkrát zamíchat. Hra má docela hezkou grafiku a dá se v průběhu hraní kdykoliv uložit. V případě, že vás omrzely klasické karty z Windows a máte-li tento typ her rádi, pak s klidným svědomím nakoukněte do naší specifické sekce Hazard&karty.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

janice11

janice11 | 15.10.16 v 11:05

Solitér můžu vždycky.

Iveta111

Iveta111 | 29.08.16 v 02:40

Krásná hra.

Kacirek_Donald | 14.04.07 v 21:39

Můj mozek jaksi pozbyl tento gramatický jev :-)

artman | 07.04.07 v 16:00

děkujeme za upozornění, nesrovnalost opravena... Autor to pravděpodobně sepsal v kontextu s tou zbraní a nějak se nechal unést :)...

Ústav pro jazyk český | 07.04.07 v 14:41

Peníze se nabývají a pozbývají, nabíjí se akumulátor. Čili "ztráta těžce nabytých peněz".


galerie

Nice Shot Solitaire Nice Shot Solitaire

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce