recenze

Bikini Blackjack

Bikini Blackjack

Blackjack je jedna z nejjednodušších "karetních" her. O co zajímavější se ale taková hra stane, pokud vám odměnou za výhru na dealerem nejsou jen žetony, ale obrázky slečen v plavkách... zvu vás na partičku..
Blackjack zná asi každý průměrný hráč. Pokud náhodou nevíte, o co jde, vězte, že je to opravdu jednoduchá hra. Hráč hraje krupiérovi (dealer) a to tak, že dostane nějaké karty a snaží se, aby jejich součet byl co nejblíže 21. Pokud ale přetáhne přes 21, prohrává. Pokud má více než krupiér, je v daném kole vítězem a bere vsazenou částku. Pokud má více krupiér, o svůj vklad přijde.

Pokud jste se pro tuto hru rozhodli kvůli blackjacku a nemáte náladu na slečny, zkuste hru nazvanou prostě Blackjack. Pro vás ostatní, co jste u recenze vydrželi, mám dvě zprávy. Jak už to tak bývá, je jedna dobrá, druhá špatná. Ta špatná je, že k dispozici jsou pouho pouhé tři slečny k odhalování. Ta lepší: jsou celkem fajn. ;)

Co víc k téhle hříčce řict? O nějaké grafice se zde nedá mluvit, protože fotka je fotka a jinak toho Bikini Blackjack moc nepotřebuje. Takže stahujte, a až vás to omrzí, dejte si ještě podobně náročné a podobně laděné Bikini Blocks. Jak by řekl Hynek: Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

MarieH

MarieH | 06.11.17 v 23:14

zajímavé

MILOSLAVA | 29.05.06 v 14:23

Dám vám jen co budete chtít

pajto | 23.02.06 v 23:07

je ta hra dobra aj ked som ju nehral

jhk | 22.02.06 v 22:29

MNVNM


galerie

Bikini Blackjack Bikini Blackjack

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce