recenze

As-Solitaire

As-Solitaire

As-Solitaire je doslova a dopísmene multifunkčním titulem, který nabídne neuvěřitelných čtyřicet různých typů karetních her. Byl by hřích si nestáhnout toto zcela ojedinělé dílko nevídaných kvalit.
Když jsem připravoval pro vás další z velké plejády freeware počinů, tak jsem ani ve zlém snu netušil, že ode mě dostanete opravdový grál karetních her. Jak jsem již v perexu zmiňoval, čtyřicet druhů zábavy nemá obdoby.

Uvedu několik zajímavých stylů karbaničení. Pexeso, Solitaire, Spider, Freecell a mnoho dalších. Abych přiznal barvu, tak u některých her jsem ani nevěděl, na jakém systému jsou založeny. Zkuste na něj přijít a poté mi to v diskuzích dejte pořádně spapat.

Graficky As-Solitaire vypadá solidně. Můžete si měnit ruby karet, různě si nastavovat parametry, atd. Jednoduše si hru uděláte dle obrazu svému. Mluvit o herní trvanlivosti je asi zbytečné, jelikož takové kvantum logické zábavy vás rozhodně zabaví na hodně dlouhou dobu. Hodně štěstí v souboji s časem a záludnými kombinacemi kartiček.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Drticka

Drticka | 14.05.19 v 10:08

super

gogo | 13.11.07 v 16:39

za 50

Vcelda | 24.03.07 v 18:38

Velmi dobře provedené a uklidňující. Pro jednoho hráče sedá i vylepšovat zkracováním času.


galerie

As-Solitaire As-Solitaire As-Solitaire

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce