recenze

Anime Strip Poker

Anime Strip Poker

Karetních her se pohybuje na webu nepřeberné množství. Ale proč nezkusit poker s rozkošnými anime slečnami? Přesvědčte se sami, zda hra ve středním věku dokáže zaujmout i vás!
Když jsem si ověřil, že dnes recenzovaná hra Anime Strip Poker má už nějaký ten křížek na zádech, zvažoval jsem, zda ji vůbec z tohoto důvodu recenzovat. Když jsem si ji však zahrál, došlo k situaci „výjimka potvrzuje pravidlo“. Jinými slovy – hra je pěkně hratelná, a i když je relativně nízkým cílem svléknout přítomnou slečnu nejlépe ze všech svršků, které na sobě má (pominu-li fakt hrát dobře poker), motivace hru hrát je relativně vysoká.

V základní verzi si na začátku zvolíte některou ze slečen, proti které budete hrát. Na výběr „toho“ moc není, ale přítomné slečny jsou graficky hezky vyvedeny, takže chlapci a chlapi milující anime styl nebo obecně mladší děvčata budou spokojeni. Popisovat pravidla pokeru není třeba do detailu, myslím, že většina lidí na této planetě tuto hru zná, a kdyby se opravdu našel někdo, kdo je mimo mísu, hra má klasický help. Objekty naší touhy se v případě úspěšné hry pomalu zbavují oděvních částí, nicméně z mého pohledu by však mohla být tato činnost prováděna nepoměrně rychleji. :-)

Co říci na závěr? Anime Strip Poker byla možná ve své době lehce nadprůměrná hra, leč nejen lidé, ale i hry stárnou. Dnes si ji zahrají buď nostalgici jako já nebo skalní anime příznivci, potažmo snad i patologičtí erotomani, kteří i za kouskem grafitti vidí, co ostatní populace nikoliv.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

PavelH

PavelH | 03.08.16 v 00:23

To taky není špatný. určitě vyzkouším.

CUPANINA | 18.09.06 v 11:50

Karty co nas staly penez a zeny .........

kuko | 25.08.05 v 16:10

kuo

xenadras | 31.07.05 v 11:31

Neuchvátilo mě, ale nesmazal jsem ji ještě.


galerie

Anime Strip Poker Anime Strip Poker Anime Strip Poker Anime Strip Poker Anime Strip Poker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce