recenze

Zoo Escape 3D

Zoo Escape 3D

Malý tygřík byl proti své vůli odvezen do zoologické zahrady. Stěžuje si až do chvíle, kdy si všimne pootevřené klece. A v tento okamžik se rozhodne uprchnout. Pozor však na dozorce s baterkou, kteří vás nesmí za žádnou cenu spatřit.
Pod rouškou tmy se tlupa zvířátek plíží za zády hlídačů a snaží se sebrat ovoce potřebné k cestě dále. Každé zvíře má vlastní speciální schopnost, a tak se v tomto ohledu nebudete nudit.

Vaši misi začínáte s tygrem. V každé úrovni je vašim cílem schlamstnout potřebný počet ovoce. Přirozeně některé kousky jablíček nejsou umístěny někde dole hned vedle vás, nýbrž na vrchu klece, na okraji jámy, nebo v místech dozoru bedlivého hlídače. A tak se musíte nejprve porozhlédnou kolem. Kupříkladu s tygrem můžete posunovat bedny, čili stačí jednu takovou najít, dopravit ji ke kleci a vyskočit si pro svou kořist. Jindy zase čekáte, než se hlídač otočí, abyste mohli nepozorovaně projít. Jakmile jste spatřeni, opakujete daný level.

Je to relativně příjemná gameska, kterou ovšem trochu sráží jedna věc. Tou je pohyb zvířat. Na můj vkus se pohybují pomaleji. Na druhou stranu je zřetelné, že hra není dělaná pro dospělé hráče, ale spíše pro děti (a infantilní dospělé, tedy i mě). V tomto směru není co vytknout. Zvířátka, dostatek úrovní a přijatelná obtížnost. Je tu sice časový limit, za který musíte kolo splnit, ale vzhledem k jeho výši nic stresujícího :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Zoo Escape 3D Zoo Escape 3D Zoo Escape 3D Zoo Escape 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce