recenze

Yoshi's Coin Breakout

Yoshi's Coin Breakout

Breakout stejně jako Yoshi jsou celkem známá slůvka herní branže. Jejich spojením je hráč nepokrytě marketingově lákán ke hře jako muška na mucholapku. Odoláte, když se ve hře objeví ještě „coins“, tedy prachy?
Abych si osvěžil, cože je ten Yoshi vůbec zač, zabrousil jsem per internet až do asijských stepí a plání, kde mi bylo sděleno, že Yoshi je kultovní postavičkou téměř na úrovni velikého Maria. Jsa poučen, vrhl jsem se na hru Yoshis Coin Breakout za účelem recenze.

No, upřímně, kdo by čekal cosi jiného než klon arkanoidu, byl by zřejmě považován za blázna, v lepším případě za herního laika. Trochu nemile mne překvapila absence byť jen mrňavého menu, které by nás uvedlo do hry, což lehce evokuje pocit, že se jedná o nedodělek (beta?). Nicméně jsem naskočil rovnou do herní arény, kde se vrtěla postavička Yoshiho s mincí v tlapkách a nad ním se tyčila mohutná zeď plná cihliček ku bourání. Klik klak myškou, mince letí vzhůru a první cihly se bortí.

Asi nemá smysl pokračovat v popisu hraní tohoto typu hry, neboť by se jednalo o nošení dříví do lesa. Obecně bych řekl, že se jedná o dobrý klon arkanoidu, jemuž v pozadí hraje remake písně Black Celebration od Depeche Mode (což mne nadchlo), hratelnost je dobře vybalancovaná a grafika taky nevráží hřeby do zorniček. Za mírné negativum považuji nulové padající bonusy, které bych zde rozhodně očekával. Nicméně berte, hrajte, relaxujte a dle možností dohrajte.

Dodatek: Hra zdá se býti během hraní stabilní, takže to nedodělek nebude…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

frodopipin

frodopipin | 22.02.16 v 06:58

Klasika

redhawks | 26.07.05 v 20:47

Znaboh-To máš recht
Ani jsem to nemusel stahovat. Vidim tohle pozadí, je mi jasný že nějakej skvělej gamemakerovec umí skvěle krást a nenapadne ho změnit pozadí, a pro pána boha ani levely! Přesně tenhle level, co je na obrázkzu je v tutoriálu : Breakout. No a proč by tam dával menu, když to asi v gamemakeru nejde. Jen tak mymochodem jsem svoje Gamemakerovky uveřejnil na stránce, kterou ani jmenovat nebudu, protože mi to webzdarma zrušil, zato že jsem tam nechodil.Mimochodem udělal jsem 3D arkanoid v Gamemakeru 6,1,.

Znaboh | 26.07.05 v 13:17

Proboha, že to vůbec uveřejňujete, nějaká lama ZASE vykradla tutoriál a vy po tom ZASE skočíte.
Jestli fakt mermomocí chcete vydat nějakou aspoň trochu dobrou gamemakerovku, tak jich pár je na
http://www.kaletoviny.wz.cz/download.htm
ale to by se asi vzpříčilo vašim zásadám.
"Je to prostě Yoshi"?!!!
To vám asi nedošlo, že tam je Yoshi asi jako svatý Jan ve svatojánském chlebu.
Nic proti recenzi, ale ta hra je jen vykradená nicotnost co si zaslouží pranýřovat a ne recenzovat, pokud ji má nedej bože -ne autor, KOMPILÁTOR- tu drzost uveřejnit.

Kahi | 26.07.05 v 09:56

značně nudný arkanoid...


galerie

Yoshi's Coin Breakout Yoshi's Coin Breakout Yoshi's Coin Breakout

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce