recenze

!Xorpl

!Xorpl

I když následující gamesku s největší pravděpodobnosti dohrajete během pěti minut, myslím, že za tu snahu to stojí. I přes značnou minimalističnost jde o příjemnou odreagovačku zasazenou do různorodých prostředí.
Přiznám se, že mě velmi překvapilo, když jsem následující gamesku poprvé spustil. Překvapilo mě to z toho důvodu, že jsem byl prakticky velmi rychle v cíli, a i když se nekonaly velkolepé závěrečné scény, musím říci, že jsem měl z této dnešní hry vesměs pozitivní dojmy.

Je totiž velmi patrné, že se autoři snažili ve všech ohledech vytvořit něco, co by nezabralo mnoho místa na disku, co by vás dostatečně odreagovalo a hlavně aby se to všechno vlezlo do nějakého přijatelného rozlišení. Myslím, že v tomhle posledním ohledu se autoři velmi vytáhli, protože rozměr rozlišení 210x130 je opravdu zanedbatelný a patrně neexistuje zařízení, kde by nešel zobrazit. Samotný princip je ještě mnohem prostší. Je zde několik málo levelů a v každém z nich se snažíte dostat na druhý konec. Cestu vám blokuje spousta překážek jako pohyblivý písek, láva, sněhová bouře, kyselina a mnohé další prvky, které musíte chytře překonat. Objektivně vám mohu říci, že pokud vám to alespoň trochu pálí, nebudete mít vůbec žádný problém s rychlým dohráním. Budete-li navíc v klidu, o to ve větší výhodě budete, protože se budete i více soustředit.

Celkové hodnocení pak odpovídá všem dojmům. Ano, je zde spousta nedostatků, ale na druhou stranu si hra na nic nehraje, a pokud ji věnujete několik málo minut svého času, věřím, že budete nadšeni stejně jako jsem byl já.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

!Xorpl !Xorpl !Xorpl !Xorpl !Xorpl

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce