recenze

Worms Breakout 2

Worms Breakout 2

Jsou pokračování a Pokračování. Ten drobný rozdíl velkého písmene znamená, že dnešní Worms Breakout part 2 je ještě lepším nášupem dílu prvního. Arkanoidáři a Arkanoidářky, prsty na šipky, pozadí do křesla, zrak na screen a go-go-go za světlými zítřky!
Arkanoidální hra dnes recenzovaná je super pokračováním prvního dílu, který rozhodně v době svého vydání nebyl žádným ořezávátkem. Ba naopak.

Worms Breakout 2 jsou famózní hrou. Grafická pozadí jednotlivých screenů jsou natolik přitažlivá, že vyjadřuji autorům Velkou Mariánovu Pochvalu (…za kterou si bohužel nic nekoupí :-), a která je platná pouze za předpokladu, že je někde nestáhli, ale sami nakreslili a nascanovali. Plných 30 freeware-arkanoidálních levelů je rozhodně pěkná porce, zvláště pak je-li hlavním odpalovacím hrdinou malý známý červík s bazookou. Hratelnost je velmi dobře vybalancovaná, a to nejen variabilními změnami úhlu odraženého míčku, ale i systémem bonusů. Je jich ve hře přes 20, sbírají se v okamžiku jejich pádu na screenu směrem dolů (jak také jinak, že? :-) a aktivují se pomocí číselných kláves. Pominu-li všelijaké bombičky a podobné legrační věci, korunovaným králem bonusů je bezkonkurenčně Super bonus, který lze získat pouze sestřelením letící a jiskřící ovce. Její přítomnost ve hře je řídká, takže chceme-li uspět, musíme během 3-4 vteřin tuto ovečku brutálně sejmout míčkem.

Nemyslím si, že dnešní hra najde nějakého zarytého odpůrce, který by ji sepsul, zhaněl a zatratil. Pokud ano, zřejmě není soudný. Na to, že se jedná o čistokrevný freeware kousek, je výsledek snažení autorů více než dobrý, neřku-li sqělý.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

assaly

assaly | 09.07.16 v 17:15

to bych si docela dala

radosoav | 19.12.06 v 19:20

je to naozaj skvela hra.....skoda ze sa to neda tak lahko stahovat....velmi ma to bavi

ela | 11.03.06 v 17:22

htela by jsem si zahrat

Triple T | 05.03.06 v 13:20

Tahle hra neni primo z rady Worms od Team 17, afaik je to jenom fanouskovsky projekt. Graficky a predevsim hratelnosti mi pripada slaba.

Aneta | 05.03.06 v 11:15

worms jsou vážně super hry a ikdyž maj tolik pokračování a verzí tak sem hrála jen čtyři.tahle hra je jedna z nej z řady worms hned po worms armagedon...jinak tuhle hru fakt doporučuju zahrát....čauky

Míla | 07.02.06 v 19:57

nabíhá to dlouho


galerie

Worms Breakout 2 Worms Breakout 2 Worms Breakout 2 Worms Breakout 2 Worms Breakout 2