recenze

Wizball Breakout

Wizball Breakout

Arkanoid se na našich monitorech vyskytuje už pěknou řádku let. Za tu dobu se z něj stala téměř hra lidová, která je určena širokému spektru lidí bez rozdílu věku, pohlaví a vzdělání. A další variaci si můžete ozkoušet právě teď.
Nemusíte nad ničím přemýšlet a nic vymýšlet, stačí se jen kapku soustředit a dávat pozor na neposedný balónek.

Prosté a přesto až nepopsatelně zábavné odrážení míčku od plošinky je opět tady. Tato akce vás bude provázet od začátku až do konce hraní, s tím, že byste se měli snažit rozbíjet cihličky různých barev a to tak dlouho, dokud nebudou všechny zlikvidovány. Mnoho z nich rozbít nejde a některé obsahují příjemné zpestření jako ohnivé koule, další bonusový balón nebo zrychlení hry, bez něhož by nebyl spád hry moc velký. V jednom levelu můžete strávit jak čtvrt hodiny tak tři minuty. Záleží i trochu na štěstí při odrazu. Z hlediska principu zde není nic nového, avšak hra se snaží zaujmout především prostředím, zvuky a designem vůbec. Proto také třeba vstoupíte do boje proti obří hlavě.

Proč měnit něco, co funguje po tak dlouhou dobu, proč opouštět vyjeté koleje, když to není třeba. Arkanoid je klasika a své příznivce si najde vždycky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Wizball Breakout Wizball Breakout Wizball Breakout

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce