recenze

Wild Heroes

Wild Heroes

Domovskou planetu napadly nepřátelské obludy a unesly vaše kamarády. Dokážete je všechny porazit a přivést přátele domů?
Lev Ryan a myšák Simon jsou jediní svobodní bojovníci, kteří zbyli na domovské planetě. Všechny ostatní i s jejich kamarády unesli nepřátelé. Zní to trochu zlověstně, ale čeká vás mariovské prostředí (GameMaker je tu znát) a roztomilá bezpohlavní zvířátka. Ta jsou tu ale za ty zlé, takže nikoho nešetřit.

Ovládáte lva, kterému neustále radí do ucha jeho kámoš Simon. Ryan je ve hře silák, Simon mozek. Takže vaším úkolem je v kůži lva zlikvidovat všechny nepřátele. Máte několik způsobů - mariovský skok na hlavu, několik různých úderů lišících se intenzitou stiskem klávesy "X" nebo speciální chvaty zahrnující skok a tlakovou vlnu. Myšák Simon to všechno komentuje a dává vám nápovědy a rady jak dál.

Během toho, jak budete procházet dalšími a dalšími koly a světy, potkáte vytrvalejší nepřátele a zákeřnější nástrahy. Bude to vyžadovat dobrý postřeh, šikovné prsty a notnou dávku trpělivosti. V každém kole máte totiž jen určitý počet srdíček, která ukazují vaše zdraví. To samozřejmě ubývá při každém zásahu. Dále přicházíte o samotné životy, pádem, velkým zásahem nebo naprostou ztrátou srdcí. Kromě zásahů umíte dobře skákat, odrážet se ode zdí, plavat a chytat se některých předmětů. Po cestě potkáte i kamarády, jako třeba draka, který vlastní obchod s vymoženostmi a vylepšeními, které můžete zakoupit za korunky nasbírané během hry.

Čeká vás mnoho kol a světů, které zabaví svým klasickým prostředím, ale i spoustou vymakaných prvků, které potěší hlavně milovníky skákaček. Doporučuji ztlumit reproduktory a ponořit se do záchrany unesených přátel.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

1Laugher

1Laugher | 11.01.18 v 04:12

Pěkná

NS1NO

NS1NO | 25.10.17 v 19:31

text příspěvku

Iveta111

Iveta111 | 12.08.16 v 00:17

krásná hra.

MarieH

MarieH | 29.07.16 v 14:15

Vypadá hezky.

blabola

blabola | 29.06.16 v 20:16

tak tohle mi taky nic neříká :o(


galerie

Wild Heroes Wild Heroes Wild Heroes Wild Heroes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce